Verrassend Luttenberg

De hotspots!

Voor een heerlijk hapje en een drankje komt u naar Café-Brasserie de Schoenmaker.
Een gezellig Café-Brasserie waar u door vriendelijk personeel in een sfeervolle omgeving gastvrij wordt ontvangen.
In ons café kunt u ook met enige regelmaat genieten van live-muziek en bij belangrijke voetbalwedstrijden kunt u deze natuurlijk volgen op een groot scherm.
Bij mooi weer is het heerlijk toeven op ons terras dat uitkijkt over de dorpsweide.

Café Brasserie De Schoenmaker

Spoolder is gelegen in het gezellige Sallandse dorp Luttenberg. Het is een begrip in de regio als het gaat om bruiloften, vergaderingen en familie- en bedrijfsfeesten.
Gastvrijheid en service staan bij ons centraal. We beschikken over een grote zaal met ruim 350 zitplaatsen; een kleine zaal met een capaciteit van 120 bezoekers en een gezellig bruin café dat voor de woensdagen geboekt kan worden. Bovendien hebben we ’s zomers de beschikking over een gezellig terras.

Spoolder Café en Zalen

Ons terras/restaurant Het Buitenleven is op het ogenblik alleen open op afspraak voor lunch of diner, vanaf 1 april is ons terras weer open van vrijdags t/m zondags van 10.00 tot 17.00 uur.
Hier kunt u heerlijk genieten op ons terras Het Buitenleven, met uitzicht over het land, waar speelwerktuigen en een trampoline voor de kinderen staan en waar u kunt volleyballen of basketballen.
Wij serveren lekkere Beukenhorst koffie met appelgebak of een heerlijk belegd broodje. Liever een biertje of een wijntje (speciale wijnkaart), ook dat is mogelijk. Zie ook onze lunchkaart.

De Boerschop

Martin Dijkman is ambachtelijk klompenmaker. In zijn eigen atelier in Luttenberg, waar hij en zijn partner Marijke klaar staan om je te ontvangen en demonstraties te verzorgen, maar ook op internationale beurzen. Zijn missie: het oude ambacht van klompen maken in ere houden. Hij maakt daarbij met veel creativiteit en humor de vertaalslag naar (n)u. Martin leeft voor de klomp.

Dijkman Klompenatelier

Contact

Het team van E-chopperverhuur Salland helpt je graag

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht op de site, neem dan contact met ons en vraag naar de mogelijkheden.
Locatie:
Elskampweg 30
8105 RL Luttenberg
info@e-chopperverhuursalland.nl
+316 19336747

MailBel