Routes en Arrangementen

Prachtige omgeving en bourgondisch genieten!
Reserveer nu!
E-chopperverhuur Salland 3 uurs

Salland in het wild, deze route brengt je langs groene weides, prachtige sloten, bossen en heuze bergen. Na het doorkruisen van nationaalpark De Sallanse Heuvelrug rijd je zo door naar de rust van de Regge. Je krijgt 3 uur de tijd, dus voldoende om heerlijk te ontsprannen. Reserveer nu!

E-chopperverhuur Salland 3 uurs

Salland langs het water, deze route brengt je langs groene weides, prachtige sloten, brede kanalen en woelige rivieren. Tussen de rietkragen langs het Overijsselskanaal rijd je zo door naar de rust van de Regge. Je krijgt 3 uur de tijd, dus voldoende om heerlijk te ontsprannen. Reserveer nu!

E-chopperverhuur Salland routes en arrangementen

Lekkers uit Salland, combineer het beste dat Salland te bieden heeft. Gastvrij en Bourgondisch zijn termen waar we hier van houden. Dat samen met de prachtige omgeving garanderen je een unieke belevenis. Met de lokale horeca bieden we diverse arrangementen aan. Perfect voor feestjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellendagen. Van een luxe lunch op het terras van de Brasserie of een drie-gangen diner…. wij maken het je helemaal naar wens. Zelfs als de groep groter is dan onze eigen voorraad e-choppers, dan regelen we er gewoon een paar bij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

E-chopperverhuur Salland routes en arrangementen
Bie Bussie Paardencoaching

Bie Bussie Paardencoaching, de combinatie voor het perfecte groepsuitje! Heerlijk ontspannen op de E-chopper gecombineerd met een stukje teambuilding in samenwerking met paarden. Marieke en haar edele viervoeters laten je op een leuke manier kennismaken met paardencoaching en zullen je gegarandeerd verrassende inzichten geven! Informeer naar de mogelijkheden.

E-chopperverhuur Salland routes en arrangementen

Contact

Het team van E-chopperverhuur Salland helpt je graag

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht op de site, neem dan contact met ons en vraag naar de mogelijkheden.
Locatie:
Elskampweg 30
8105 RL Luttenberg
info@e-chopperverhuursalland.nl
+316 19336747

MailBel